När livet vänder

En föreläsning om kamp, mod, och framgång

En felbehandling av en kiropraktor blev liv eller död för mig. Och när jag även vaknade upp till att mina handleder inte fungerade som dom skulle vändes mitt liv upp-å-ner!

Istället för att hamna i en djup depression med smärta och självömkan, lever jag idag glad, energifylld, och smärtfri. Min psykosomatisk nedsättning har istället gjort mig mer medveten och kreativ i vardagen både privat och professionellt.

Men hur tog jag mig igenom dessa händelser och alla tunga, negativa känslor det bar med sig? Vad är psykosomatik? Hur gjorde jag när livet vände?

Kom och lyssna när jag delar med mig av Energipsykologins värld; den som blev min livsräddning! “Det var en helt ny oupptäckt värld som öppnade sig för mig som ingen i Sverige hade pratat om.”

Söker du någonting nytt? Vill du växa, utvecklas och ta din potential till nästa nivå, då är denna föreläsningen för er!!

Jag kommer dela med mig av EnergiPsykologins värld, mina erfarenheter, perspektiv och verktyg för ett rikare liv, trots vardagens utmaningar och livets oförutsedda händelser!

Sujatha is an extraordinary public speaker who catches her audience! Her positivity, high energy, and joy is contagious. And at the same time, she possesses a humble softness.

Jytte HillerLecture responsible at Gladan, Eslöv, Sweden.

I perceive Sujatha as an engaged, inspiring and entertaining speaker. Could listen to her for hours...!

Ulrika CronvallPresident of the Fibromyalgia Association in Ystads, Sweden.

Want to book Sujatha? Contact